Lunchen & Dineren

Lunchen & Dineren met Katwijk-Events

Lunchen & dineren op een originele manier ! Haal je eigen picknicktas op en je bent voorzien van een heerlijk ontbijt, lunch of diner ! (spelt, glutenvrij of suikervrij behoren tot de mogelijkheden)

Ontbijt bestaat uit een keuze van huisgemaakte kwark me fruit, pancakes met fruit, broodje roerei met wat te drinken.  Lunch bestaat uit een keuze van een broodje biefstuk, kalfsvlees, pulled mushroom, kipfilet of een soepje met wat te drinken.Diner is gevarieerd , elke dag wat anders. Seizoen producten zijn de basis! Vraag de dag zelf naar het menu.

Maar ook een een walkin'dinner behoort tot de mogelijkheden ... Eet gezellig in drie verschillende restaurants en drink een lekker drankje. Je kunt intussen de Beeldenroute doen, of gewoon van restaurant naar restaurant hoppen. Een vast menu staat voor je klaar. Maar zijn er speciale (dieet) wensen dan kan dat natuurlijk ook!

Ontbijt – Lunch – Diner

Haal je eigen Picknicktas op. Ontbijt, lunch of diner op de plek naar jouw keuze! Mooi weer? Geniet lekker van het uitzicht op het strand met deze rijkelijk gevulde tas.

Walkin’dinner

Dineren saai? Met dit driegangenmenu bij drie verschillende café-restaurants wordt eten alles behalve saai!
Inclusief drie dranken (wijn, bier of fris)

Voor speciale wensen wat betreft allergieën of bent u vegetarisch? Laat het ons weten!